Nuki Universal Cilinder

Gemakkelijk en extra veilig

Het aantal inbraken in Nederland steeg in 2022 voor het eerst in jaren opnieuw. Er werd alles opgeteld zo’n 24.344 keer melding gedaan van (poging tot) inbraak, een stijging van 3,5% vergeleken met 2021. Mensen gaan weer meer op kantoor werken, gaan ’s avonds opnieuw nog op stap met vrienden of gaan regelmatiger op vakantie na Covid-19. Het is dus belangrijk om je woning goed te beveiligen, en een Nuki Smart Lock met universele cilinder kan daarbij zeker helpen.

De Nuki universele cilinder is modulair ontworpen om iedereen in staat te stellen om hun huidige cilinder te vervangen door een exemplaar dat perfect werkt met een Nuki Smart Lock. De nieuwe Nuki Universele Cilinder is niet alleen heel erg praktisch, maar ook extra veilig. Met een 3-sterren SKG-score heeft deze cilinder de hoogste beveiligingsgraad die vandaag te verkrijgen is. SKG staat voor “Stichting Kwaliteit Gevelbouw”. Zij testen al het sluit-en hangwerk op duurzaamheid en sterkte. Dit houdt in dat de cilinder onder andere beschermt tegen boren, impact en trekken. Je kan dus met een gerust hart ’s ochtends de deur toe trekken wanneer je naar het werk gaat of wanneer je op vakantie vertrekt.

De cilinder heeft ook een noodfunctie, zo kan je ten allen tijde ook binnen met een fysieke sleutel wanneer een Nuki Smart Lock aan de binnenzijde is geïnstalleerd. Een extra veiligheid om binnen te geraken wanneer je je smartphone niet bij de hand zou hebben of wanneer je de batterijen van je slot bent vergeten opladen. En zo kunnen ook oma en opa nog binnen zonder smartphone.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Veilig wonen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist