Een goed beveiligde woning

alarmsysteem

Wist jij dat heel veel woningen in Nederland heel slecht beveiligd zijn? Voor dieven wordt het zo heel eenvoudig om een woning binnen te dringen en om hun slag te slaan. Veel mensen denken dat er in hun woning niets te halen valt, maar daar denken inbrekers vaak heel anders over. Wanneer je woning door dieven bezocht wordt, blijf je hier vaak lang last van houden. Niet alleen is het naar dat iemand anders door jouw spullen gegaan is, ook hou je vaak een onveilig gevoel in je woning. Vandaar dat het interessant is om te kijken wat je kunt doen om inbrekers buiten de deur te houden. Univé helpt je hier graag bij. Bij deze verzekeraar kun je namelijk een alarmsysteem krijgen waarmee je je woning goed kunt beveiligen. Wij vertellen je er graag alles over. 

Je veiligheid laten verzekeren 

Univé heeft een verzekeringspakket in het leven geroepen waarmee jij je woongenot kunt verzekeren. Een van de onderdelen van dit pakket, is een alarmsysteem voor je huis via Univé. In samenwerking met WoonVeilig, de marktleider op het gebied van veilig wonen, heeft Univé een alarmsysteem samengesteld waarmee je indringers buiten je huis kunt houden. Het systeem bestaat uit een luide sirene, een bedieningspaneel met afstandsbediening, twee bewegingsmelders en een deur/raam-contact. De installatie van dit systeem is heel eenvoudig, maar wanneer je dit liever overlaat aan een expert, kun je dit tegen betaling ook uitbesteden. 

Een slim systeem

Een veel gestelde vraag is of mensen met een of meerdere huisdieren gebruik kunnen maken van een alarmsysteem dat gebruikmaakt van bewegingssensoren? Het antwoord luidt: ja! Het alarmsysteem dat Univé aanbiedt, is namelijk voorzien van detectoren die niet aanslaan wanneer er een huisdier door de kamer loopt. Zo hoef je dus niet bang te zijn dat je alarm steeds afgaat wanneer je kat naar de bak loopt. Je kunt ook kiezen om een HD-camera aan je systeem toe te voegen. Gaat het alarm af, dan kun je gelijk op je telefoon zien wat er aan de hand is. Zie je een dief in je woning lopen, dan kun je gelijk contact opnemen met de politie die deze bandiet hopelijk gelijk zal insluiten. 

Meer van dit? 

Mocht je deze verzekering van Univé interessant vinden, bekijk dan ook de overige mogelijkheden van de Veilig Wonen opties eens. Je kunt namelijk ook je cv-ketelonderhoud verzekeren laten, of wat dacht je van het schoorsteenvegen? Univé biedt pakketten waarmee je deze onderhoudstaken kunt uitbesteden zonder dat jij er verder omkijken naar hebt. Bekijk daarom de mogelijkheden even op hun site en sluit vandaag nog de verzekering af waar jij het meeste baat bij hebt. Voor een klein bedrag per maand kun je je zo van veel werk kwijten.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Camera beveiliging?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist