Bticino's deurbeveiliging

Deurcommunicatie met Italiaans Design

De deurcommunicatie van het merk BTicino introduceert Italiaans topdesign en een innovatieve 2-draadstechniek voor haar luxe video deurcommunicatie. Van Geel Legrand uit Boxtel brengt dit product op de Nederlandse markt. Het nieuwe binnenstation Axolute van BTicino heeft nu vijf verschillende luxe design afdekramen in diverse kleuren en heeft standaard een helder 2,5`` LCD-kleurenscherm. Van Geel Legrand komt hiermee tegemoet aan de toenemende vraag naar zeer luxe binnenstations, passend in ieder interieur.

Het platte ontwerp van het Axolute binnenstation zorgt voor een elegante uitstraling binnenshuis. Interieurarchitecten reageren enthousiast op de vijf verschillende ontwerpen voor de afdekramen van Axolute. Men kan zich veilig voelen en tegelijkertijd mooi vormgegeven deurcommunicatie in huis hebben. De deur opent men pas, nadat bekend is wie er voor de deur staat. Het is zelfs mogelijk de Axolute te koppelen aan de mobiele telefoon om ook op die manier de deur te openen voor iemand.

Innovatieve 2-draadstechniek

Door het eenvoudig te bedienen display van de Axolute kan de bezoeker binnenshuis handsfree te woord worden gestaan. Het inbouwen van de Axolute gebeurt eenvoudig en snel: de innovatieve 2-draadstechniek met ompoolbeveiliging maakt dat mogelijk. Daarom is deze video deurcommunicatie ook geschikt voor de renovatiemarkt; de Axolute sluit men eenvoudig op de bestaande bedrading aan. De Axolute deurcommunicatie is geschikt voor een-, twee- en meergezinswoningen en grotere wooncomplexen.

 

Over Van Geel Legrand
Van Geel Legrand BV in Boxtel is onderdeel van de wereldwijd opererende Legrand Group. Met een omzet van bijna 4,1 miljard euro en vestigingen in meer dan 60 landen behoort Legrand tot de wereldmarktleiders op het gebied van laagspanningsinstallaties en datanetwerken. In Nederland bedient Van Geel Legrand de markt van de woning- en utiliteitsbouw, machine- en paneelbouwers en industrie. Of het nu gaat om schakel- en verdeelinrichtingen, datanetwerken, kabeldraagsystemen of schakelmateriaal; de systemen van Van Geel Legrand zijn optimaal op elkaar afgestemd en kunnen daardoor eenvoudig, veilig en snel worden gemonteerd.

 

Kijk voor meer informatie op https://http://www.bticino.nl/deurcommunicatie .

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist