hansgrohe Raindance E

strak design & optimaal doucheplezier

Raindance E is de nieuwste doucheserie van hansgrohe en uitermate geschikt voor liefhebbers van modern badkamerdesign. Innovatief en uniek in zijn soort door de lange, traploos verstelbare handdouche en douchehouder op de glijstang. Ideaal in gebruik voor groot en klein!

Badkamertrend: vierkant & strak design
Het opvallendste kenmerk van de nieuwe hoofddouche Raindance E is ongetwijfeld de vierkante vormgeving. Het design kwam tot stand met de vaste partner Phoenix Design en is beschikbaar als los model met douche-arm uit de wand (30 x 30 cm) of als inbouwversie (40 x 40 cm). De vorm sluit bovendien perfect aan bij een van de trends die je nu in de badkamer ziet: rechthoekige vormen en rechte lijnen. Eenvoud siert, dat straalt ook dit elegante design uit.

Een douchestraal ontworpen om te relaxen
De vierkante hoofddouche ziet er niet alleen trendy uit, het design biedt ook betere douchebeleving dankzij de vernieuwende AirPower-technologie. Deze innovatieve techniek creëert een gevoel van natuurlijke regen, doordat het water rijkelijk met lucht vermengd wordt voor nog meer volume. Ook de positionering van de straalopeningen werkt mee. In het midden van de straalschijf staan die dichter bij elkaar, met als resultaat een krachtige waterstraal. Aan de buitenkant staan ze verder uit elkaar, zodat de zachte druppels met name de schouders en de bovenrug omhullen.

Met slimme waterdosering gaat hansgrohe zorgvuldig om met ons kostbare water. De EcoSmart-technologie reageert op de verschillen in waterdruk en houdt het waterverbruik constant op negen liter per minuut. Op die manier heb je een ecologische douche in huis, uiteraard met behoud van het douchecomfort.

Badkamercollectie op maat
In de reeks zijn diverse variaties beschikbaar. Zo laat Raindance E zich gemakkelijk aanpassen aan de verschillende behoeftes en wensen van gebruikers. Daarnaast kan er eenvoudig gecombineerd worden met andere producten, zoals de kranenserie Metropol, de ShowerSelect afbouwdelen en de Showerpipe ShowerTablet Select. Deze robuuste en praktische showerpipe biedt naast het douchecomfort een thermostaat met handige planchetfunctie. Met de knoppen op de thermostaat kunnen de gewenste temperatuur en de hoofd- of handdouchefunctie geselecteerd worden. Net als bij de glijstang kan de handdouche (met 3 straalsoorten) traploos in hoogte worden versteld.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Hansgrohe?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist