BN Walls

The Marker collectie

Het Nederlandse behangmerk BN Walls lanceert The Marker collectie in samenwerking met de gerenommeerde designer Stefan Scholten. De collectie kenmerkt zich door het patroon van een markeerstift, dat in elk dessin terugkomt. The Marker collectie, die bestaat uit vijf verschillende designs die in 38 kleurvarianten beschikbaar zijn, is vanaf nu verkrijgbaar.

BN Wall's The Marker collectie oogt neutraal, maar bevat subtiele grafische en abstracte prints. Stefan Scholten: "Deze collectie zit vol composities en verrassende ontwerpen. De behangontwerpen hebben allemaal verschillende texturen. Materiaal, textuur, kleur en patroon zijn perfect met elkaar in balans." Scholten werd voor de ontwerpen van deze collectie geïnspireerd door de markeerstift waar hij vaak zijn designs mee uittekent. Dit is niet alleen terug te zien in de terugkerende streeppatronen, maar ook in de manier waarop de kleuren op het behang met elkaar blenden, wat karakteristiek is voor markeerinkt. De collectie bestaat uit vijf designs die in een breed kleurenpalet beschikbaar zijn.

Creatief directeur
Scholten werd onlangs aangesteld tot creative director van BN International, het moederbedrijf van BN Walls. Studio Stefan Scholten draagt bij aan een nieuw creatief elan onder de drie merken van BN International: BN Walls, Balacron en BN Base. Met de benoeming van Scholten versterkt BN International zijn zakelijk profiel. Daarbij staan relatiebeheer, merkervaring en groei in zowel de nationale als internationale markt centraal. Afgelopen maand maakte Stefan Scholten zijn debuut voor BN Walls op Masterly Milan.

Over BN International en BN Walls
BN International is opgericht in 1925. In eerste instantie legde het bedrijf zich toe op het produceren van vinyl vloeren. In de jaren zeventig verschoof de focus naar andere vinyl producten. Daarmee ontstonden de merken BN Walls, Balacron en later BN Base. BN Walls ontwerpt en produceert kwalitatief hoogwaardig behang in het midden tot hoger segment, bestemd voor zowel de particuliere als contractmarkt. In de fabriek in Huizen komen vakmanschap en hightech op een effici├źnte manier samen. De dessins met Nederlandse signatuur prijken aan wanden over de hele wereld. Bnwalls.com

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Woninginrichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist