Tarkett en Odette Ex

nieuwe tapijtcollectie

Tarkett en de toonaangevende interieurarchitect Odette Ex introduceren een nieuwe tapijtcollectie. De collectie wordt uitgebracht onder de naam DESSO & Ex Nature. Het unieke aan deze collectie zijn de fascinerende, op de natuur geïnspireerde ontwerpen. 

De DESSO & Ex Nature collectie kent maar liefst 18 verschillende nieuwe dessins die zijn gebaseerd op de levendige structuren van materialen zoals steen, stucwerk en travertin. Hierbij staan zes natuurlijke kleurpaletten centraal: aarde, zand, mos, heelal, houtskool en violet. Deze tinten werken goed samen en creëren één geheel, terwijl ze verschillende ruimtes in een gebouw een onderscheidend karakter geven.

Duurzame samenwerking
De samenwerking tussen Ex en Tarkett is echt een samenspel van verwante geesten, want Odette staat, net als Tarkett, bekend om haar visionaire aanpak die het welzijn van de mens centraal stelt in het ontwerpproces. De ambitieuze Nederlandse interieurarchitect wil met de nieuwe collectie mensen helpen om zich verbonden te voelen met de natuur.

Odette Ex, oprichtster van Ex Interiors: “Als mens zijn we in eenheid met de natuur. Daarvoor haalden we inspiratie uit levende materialen en natuurlijke paletten We hebben dit vertaald tot een eigentijds ontwerp dat de verbinding tussen binnen en buiten vloeiend in elkaar laat overlopen. 'Een goed interieur is een interieur dat ademt'. Ik kan niet wachten om te zien hoe andere designers geïnspireerd worden deze collectie te gaan gebruiken om binnenruimtes te verrijken en verder tot leven te brengen.’’
 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Zachte vloeren?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist