Groenelementen in de tuin

dieptewerking, spanning en intimiteit

Als ⅔ van uw tuinoppervlak gevuld is met groen, heeft u al voldaan aan de eerste basisvoorwaarde voor tuingeluk. Maar met het groen bent u pas halverwege, want de tweede voorwaarde vereist dat de helft van uw groen hoger moet zijn dan 90 cm.. Met de hogere beplanting of groenelementen in de vorm van haagblokken of gesnoeide plantenvakken krijgt uw tuin spanning, dieptewerking en intimiteit. Allemaal zaken die de tuinbeleving veel mooier maken.

Het is nog wel belangrijk waar u de hogere beplanting of hoogte-elementen situeert. Als u kiest voor de buitenzijde van uw tuin, wordt het nog steeds niet echt een spannende tuin. Het is de bedoeling dat uw ‘zichtlijnen’ hier en daar onderbroken worden. Haagblokken, pergoladelen en borders op hoogte kunnen daar bij helpen

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuinontwerp?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist