Appeltern Tuinadviesdagen

22 & 23 oktober 2011

Wilt u een nieuwe tuin maar weet u niet hoe u moet beginnen? Past uw huidige tuin niet bij u en wilt u deze aanpassen? Op zaterdag 22 en zondag 23 oktober helpen De Tuinen van Appeltern en de Exclusief Geselecteerde Hoveniers u bij problemen in uw tuin. Het gehele weekend worden er gratis schetsadviezen gegeven, dus neem foto's en een plattegrond van uw tuin mee!Een goed ontwerp is het halve werk

Met een goed ontwerp legt u de basis voor uw toekomstige tuinplezier. Zonder een gedegen ontwerp, dat is afgestemd op uw wensenpakket en dat past bij het huis en de omgeving, wordt het problematisch. Er worden veel fouten gemaakt bij de vormgeving en inrichting, met als gevolg een tuin waarin u zich niet prettig voelt. Een tuin moet in alle opzichten bij u passen, zowel qua comfort, financiën, privacy en werk. Wilt u een onderhoudsvriendelijke tuin, of juist een tuin waar u zelf wekelijks uren aan kunt werken? Hoe wordt een ondiepe tuin ruimer en een smalle tuin breder? Is een pergola wel nodig? Dit zijn allemaal vragen die met een goed ontwerp beantwoord kunnen worden.

Exclusief Geselecteerde Hoveniers
De Tuinen van Appeltern heeft in heel Nederland de meest creatieve en vakbekwame hoveniers geselecteerd. Deze hoveniers zijn echte professionals op hun vakgebied. Zij willen een bijdrage leveren aan de Nederlandse tuincultuur door u gratis schetsadviezen te geven en er voor te zorgen dat u een tuin krijgt die bij u past en waarin u het tuingeluk gaat ervaren! Op de website www.exclusiefgeselecteerd.nl vindt u een hovenier bij u in de buurt!

Deelnemen? Meldt u aan!
Wilt u deelnemen aan een schetsadvies van één van de Exclusief Geselecteerde Hoveniers? Meldt u aan via het speciale formulier op de website www.appeltern.nl. U wordt ingedeeld bij een deelnemende hovenier in uw omgeving. Het tuin- en schetsadvies duurt 45 minuten en wordt gegeven in De Tuinen van Appeltern. Dit tuinadvies is gratis, u betaalt slechts entree voor het tuininspiratiepark.

Tuingeluk - Eigen tuinpret!
Iedereen die de meerwaarde van de tuin dagelijks ervaart is gezonder, vitaler, meer betrokken en gewoon gelukkiger vinden wij hier in Appeltern. Het gekke is dat velen zich dat niet realiseren. Om bezoekers de werking van 'De vier basisvoorwaarden voor tuingeluk' in de praktijk te laten ervaren heeft De Tuinen van Appeltern vier speciale belevingstuinen aangelegd. Hier kunt u met eigen ogen ervaren wat het verschil in hoogte en beplanting met uw tuin én uw gevoel doet. Degenen die zich aanmelden voor schetsadvies krijgen een speciaal Tuingeluk-Plus boekje met alle informatie staat en de nodige tips en trucs voor optimaal tuinplezier.

Op zoek naar tuinideeën voor meer tuingeluk? Kom 22 en 23 oktober naar De Tuinen van Appeltern!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuinontwerp?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist