Stoov

Stijlvol warmtekussen

Zodra het steeds langer licht is, brengen we meer tijd buitenshuis door. Ook ’s avonds. Op deze avonden, de avonden dat je de tijd vergeet, zijn de warmtekussens en -dekens van Stoov® je beste vriend. Ze houden je warm, zodat je tot in de late uurtjes buiten kunt blijven zitten, bij het water, rondom het vuur of op het gras.  

Tijdloos design voor tijdloze avonden
Ook in de zomer koelt het in de avond vaak af. Wat heerlijk is het om dan toch nog heel de avond te kunnen genieten van je tuin of balkon. Met een Stoov® maak je deze avonden in de buitenlucht extra comfortabel. De duurzame producten van Stoov® omarmen je namelijk met warme temperaturen, waar je je ook bevindt. Terwijl de kussens met infraroodverwarming de warmte direct op je lichaam afstralen, geven ze je terras ook nog eens een gezellige en stijlvolle uitstraling.

Water- en vuilafstotend
Naast het Ploov warmtekussen en Big Hug warmtedeken, die je makkelijk van binnen naar buiten meeneemt, heeft Stoov® ook warmtekussens die speciaal zijn gemaakt voor het buitenleven. De outdoor hoezen zijn extra bestendig tegen vervaging van de zon en zijn water- en vuilafstotend - óók voor spetters zonnebrand. En lekker makkelijk: de losse buitenhoes kun je gewoon wassen in de wasmachine op maximaal 40 ̊. Geen rook van het kampvuur die je dan nog ruikt.

De warmtekussens zijn in verschillende maten en varianten te verkrijgen. Zo kun je kiezen voor het vierkante 45x45cm kussen, het rechthoekige 45x60cm kussen of de wat smallere 25x60cm. De elektrische warmtekussens zijn beschikbaar in vier verschillende varianten en vele kleuren. Je lievelingskleur zit er gegarandeerd bij.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuinmeubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist