Rolf Benz buitenmeubelen

Yoko

"Yoko" betekent zon en de nieuwe outdoor collectie doet zijn Japanse naam alle eer aan. De Rolf Benz YOKO banken, fauteuils, stoelen en tafels belichamen de heilzame lichtheid van de zon. Op charmante en luchtige wijze voegt de outdoor collectie zich moeiteloos in zowel stedelijke als landelijke omgevingen. Toan Nguyen is verantwoordelijk voor het ontwerp. De internationaal bekende ontwerper uit Milaan wordt wereldwijd gewaardeerd voor zijn duurzame ontwerpen.

De bank uit de YOKO outdoor collectie is zeer flexibel samen te stellen. Op een zitframe met singelband, stoffering, inlegbladen evenals omlopende insteekbeugels van roestvrij staal kunnen eenvoudig banken, hoekbanken, een voetenbankje, ligbedden of vis-à-vis-situaties worden gecreëerd – en in een handomdraai weer worden gewijzigd. De zitkussens kunnen in verschillende lengtes worden uitgevoerd, de rugkussens kunnen flexibel aan het frame worden gekoppeld zodat verschillende variaties mogelijk zijn.

De zachte, voelbaar hoogwaardige stoffen die worden gebruikt voor de YOKO outdoor collectie zijn weerbestendig en zijn qua kleur afgestemd op het antracietkleurige aluminium frame. Naast de klassieke uitstralingen is er voor de kussens keuze uit bouclés, expressieve stoffen van driedimensionaal garen of stofcollecties. Alle bekleding kan worden afgenomen en bij 30° worden gewassen.

Naast de banken bevat het outdoor programma ook een salontafel, tafel, een fauteuil en een stoel.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuinmeubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist