MAX & LUUK

Stoel Ace

Ben je op zoek naar een stoel zonder armleuningen, waardoor je een riante hoeveelheid zitplaatsen aan je eettafel kunt creëren? Kijk dan eens naar Ace: een stoel met een prachtig gevlochten fiberdraad en ranke, gegalvaniseerde stalen poten, beide in de kleur ‘stone’. Stone is heel goed te combineren met diverse andere neutrale of meer uitgesproken tinten. Het design van de stoel wordt gekenmerkt door gebogen lijnen, zowel in de zitting als in het frame én in de handige sledepoten met afgeronde hoeken.

MAX & LUUK
MAX & LUUK (2013) is een label van Borek parasols | outdoor furniture, evenals YOI outdoor furniture (2020). Het jonge, vernieuwende merk is vernoemd naar de zoons van de directeur-eigenaar en wordt gekenmerkt door prachtige materialen, verleidelijke designs en ultiem comfort. Sinds 1977 is familiebedrijf Borek uitgegroeid tot een toonaangevend merk in binnen- en buitenland. De naam Borek is een samenvoeging van de achternaam van de oprichter - de vader van de huidige directeur-eigenaar Frank Bogaers - en van ‘rekreatie’.

De collecties van Borek geven een nieuwe dimensie aan het begrip ‘buitenleven’ dankzij de combinatie van ambachtelijk, duurzaam vervaardigde pure materialen, ongekend comfort, een eigentijdse uitstraling en collecties die onderling perfect te combineren zijn. Borek introduceert continue nieuwe, unieke producten en werkt daarvoor niet alleen samen met bekende designers, maar ontwerpt ook zelf in Studio Borek. De producten van Borek staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit en zijn snel uit voorraad leverbaar. Het buitenmeubilair en de parasols zijn via dealers verkrijgbaar, in de eigen Bogarden-winkels en in de high end showroom in Oisterwijk.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuinmeubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist