Max & Luuk

Necessary accessories

MAX&LUUK is uitgegroeid tot een volwassen outdoor furniture merk. Trendy accessoires zijn anno 2022 een must om het verschil te maken. MAX&LUUK presenteert een collectie design items die zowel nieuwe als bestaande buitenmeubel-opstellingen een kick-start geven.

Extra afzetruimte voor drankjes of zomerse tapas kan speels gecreëerd worden met kleine side tables van fiberglas. De praktische ‘hulptroepen’ BRAD, AXEL en CONNOR hebben respectievelijk de vorm van een kurk, zandloper en een tol en zijn cement-wit, mosgroen of grafiet van kleur. DEX, ELI en FENDER zijn de teakhouten varianten hiervan. Solide en zwaar massief, maar daarom soms hier en daar subtiel gescheurd.

Poef CROCHETTE is favoriet en een absolute stayer en leverbaar in taupe, mosgroen en koraal. Lantaarn MACE hangt letterlijk graag in de boom. De serie lantaarns is leverbaar in drie aardse tinten: linen, koraal en Lava en worden geleverd met lichtbron-houder. Lampenkap WES is in 2 maten verkrijgbaar, beide in warme kleur pebble. De nieuwe sierkussens van MAX&LUUK zijn vooral heel aaibaar en voelen heerlijk zacht aan.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuinmeubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist