Ethnicraft zwarte tuinmeubelen

outdoor elegantie

De Belgische interieursmaakmaker trekt vanaf het voorjaar de veelzijdigheid van haar indoormeubelen de buitenlucht in. Met het bestaande aanbod tuinlounges, -stoelen en -(salon)tafels nu in een geborstelde, zwarte uitvoering, inspireert Ethnicraft de identiteit van ons terras. Tijdloze, smaakvolle statements kunnen vanaf 1 maart ook buiten worden gemaakt met de Jack Outdoor- en Bok Outdoor-collectie in klassiek zwart uniform.

Say it in black
Zoals Ethnicraft steevast ontwerpt met veelzijdigheid in kleuren en materialen, is de buitencollectie nu ook beschikbaar in een nieuwe zwarte variant. Met uitvoeringen van de JackOutdoor- en BokOutdoor-collectie in zwart gebeitste, massieve teak wordt de elegantie van het interieur doorgetrokken naar de tuin en het terras. Deze zwarte versie is chic, verfijnd en brengt een andere sfeer dan de outdoor collectie in natuurlijk teakhout.

De afwerking van de Black Outdoor-collectie is geborsteld, wat resulteert in een meer authentiekeafwerking die de houtnerf accentueert en extra tactiliteit geeft. Daarnaast zijn de buitenmeubels getest op extreem hoge temperaturen en warmteabsorptie. Met de uitnodigende en luchtige lijnen van de Jack- en Bok-reeks houd je het hele jaar door de zomerse gezelligheid vast.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuinmeubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist