Outdoorchef Arosa 570 G Tex

Een kwestie van smaak!

Barbecueën is tegenwoordig ‘serious business’. Het is allang niet meer even gezellig een hamburger of worstje grillen op een zonnige dag. Voor menigeen is het een uit de hand gelopen hobby geworden. De mogelijkheden van de hedendaagse BBQ’s zijn dan ook eindeloos. Met Outdoorchef wordt iedere culinaire uitdaging een eitje. De intelligente barbecuesystemen en het veelzijdige assortiment aan accessoires maken het barbecueën tot een ongecompliceerde en comfortabele vrijetijdsbelevenis.

Outdoorchef Arosa 570 G Tex
Je zou deze BBQ alleen al nemen om zijn uiterlijk. Hij heeft iets wat geen enkele andere BBQ heeft: de buitenkant is voorzien van vrolijk gekleurd textiel, die je zelf kunt uitkiezen en die gemakkelijk vervangen kan worden door een andere kleur of dessin. Daarnaast doet ie natuurlijk ook waar hij voor bedoeld is: uitstekend grillen!

De Arosa 570 G Tex is een gasbarbecue. Barbecueën op gas heeft veel voordelen. Dankzij de branders zijn de BBQ’s binnen 10 minuten op temperatuur. De warmte kan snel en eenvoudig via de knoppen op de gewenste temperatuur worden ingesteld en de barbecue reageert snel als de temperatuur moet worden gewijzigd. Met de temperatuurmeter in het deksel kun je de temperatuur nauwgezet in de gaten houden.

Uniek trechtersysteem
De kogelbarbecues van Outdoorchef hebben een uniek trechtersysteem waardoor je gemakkelijk kunt kiezen voor direct of indirect grillen. Als je de binnenste vuurschaal in trechterpositie zet, kun je perfect indirect barbecueën, waardoor het vlees en andere gerechten niet meer zullen verbranden en er geen steekvlammen meer zullen ontstaan. Je kunt je BBQ dan als het ware gebruiken als oven en er pizza’s, ovenschotels en zelfs taarten mee bakken.

In de vulkaanpositie kun je, mits je je gerechten boven het gat legt, direct grillen. Ideaal om je biefstukken snel te laten dichtschroeien. In deze stand gebruik je je BBQ als het ware als gasfornuis. Wokken behoort bijvoorbeeld ook tot de mogelijkheden, doordat hoge temperaturen gehaald worden.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Buiten koken?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist