Slaapgoeroe Matthew Walker

Laat Nederlanders en Belgen beter slapen

Slaapspecialist Beter Bed is trots te kunnen aankondigen dat neurowetenschapper en slaapexpert Matthew Walker zal spreken op haar event om bewustwording van het belang van goed en voldoende slapen te vergroten. Een goede nachtrust is – naast gezond eten en voldoende bewegen – een van de belangrijkste voorwaarden om gezond oud te worden. Uit onderzoek van Beter Bed blijkt dat een groot gedeelte van de Nederlanders het belang van een goede nachtrust niet altijd onderkent of herkent. 

Als onderdeel van de merkbelofte ‘Beter slapen, beter leven’ focust Beter Bed al jaren op het verbeteren van de nachtrust. De slaapkamerspecialist werkt samen met verschillende experts om diepgaande informatie te verstrekken over slaap gerelateerde onderwerpen. Op uitnodiging van Beter Bed in samenwerking met boxspringmerk Velda komt Matthew Walker naar Nederland om zijn kennis en inspiratie te delen met geïnteresseerde Nederlandse en Belgische partijen. Op een groot evenement dat Beter Bed in september van dit jaar organiseert, beantwoordt Walker vragen als: waarom is slapen zo belangrijk? Waarom dromen we? Hoe train je jezelf om gemakkelijk in slaap te vallen? Hoeveel uur slaap heb je nodig? Hoe beïnvloeden alcohol en stress je slaap? En wat is belangrijk met betrekking tot slaapkamer, bed en matras? Walker geeft praktische tips om beter slapen meteen in de praktijk te brengen. Naast de presentatie van Walker, waarin hij zijn inspirerende inzichten deelt, kunnen aanwezigen sessies volgen met tips om beter te slapen, bijvoorbeeld ademhalingstechnieken of een mindful walk. Daarnaast zal er tijdens het event een initiatief worden gelanceerd om in Nederland bewustwording te creëren voor goed slapen.

Over Matthew Walker
Matthew Walker, een Britse wetenschapper, behaalde zijn doctoraat in de neurowetenschappen aan de Medical Research Council in het Verenigd Koninkrijk en werd vervolgens hoogleraar psychiatrie aan de Harvard Medical School. Hij is momenteel hoogleraar Neurowetenschappen en Psychologie aan de University of California, Berkeley, en directeur van het Center for Human Sleep Science. Matts onderzoek richt zich op het effect van slaap op de menselijke gezondheid en ziekte, hersenen en lichaam. Walker heeft meer dan 100 wetenschappelijke onderzoeksstudies gepubliceerd en heeft talloze financieringsprijzen ontvangen van de National Science Foundation en de National Institutes of Health, en is een Kavli Fellow van de National Academy of Sciences. Onlangs ontving hij de Carl Sagan Prize for Science Popularization. Matt heeft een TED Talk op het hoofdpodium gegeven die meer dan 14 miljoen keer is bekeken, heeft ook verschillende TED-miniseries over slaap gemaakt, een Master Class-serie over slaap en is auteur van de New York Times-bestseller, Why We Sleep. Matt is ook gastheer van de met 5 sterren beoordeelde The Matt Walker Podcast.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Slaapkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist