Honeywell CS10PEI Aircooler

Energiezuinige verkoeling

Honeywell introduceert de nieuwe aircooler CS10PEI, het energiezuinige broertje van de al jaren populaire CS10XE. Hij verbruikt nóg minder energie, is krachtiger en heeft als extra functie een ionisator voor schonere lucht in huis. Het apparaat is luchtkoeler, ventilator en luchtbevochtiger ineen en heeft een moderne design-update gekregen.

De verrijdbare CS10PEI zorgt voor een natuurlijke verkoeling: je vult het afneembare reservoir met koud water en de luchtkoeler blaast een verkwikkende, koele lucht de ruimte in. Zo zorgt hij voor een frisse bries in slaapkamer, kantoor, kinderkamer of speelkamer.

Veel energiezuiniger dan een airco
Een aircooler is een prima alternatief voor een airconditioner. Hij verbruikt veel minder energie zodat verkoeling betaalbaar blijft bij stijgende energiekosten. Het is tevens een milieuvriendelijke optie omdat hij, in tegenstelling tot een airco, geen koelmiddel gebruikt.

Nog twee voordelen: bij een aircooler mag het raam gewoon openblijven voor ventilatie wat belangrijk is voor een gezond klimaat in huis. En het temperatuurverschil tussen binnen en buiten is minder groot (stelregel max 6°C) waarmee je verkoudheidsklachten voorkomt als je veel in en uit loopt.

Een aircooler verkoelt beter dan een ventilator dankzij de waterdamp en is ook een welkome oplossing als er sprake is van een droge, irriterende lucht in huis. Ook voor verkoeling buiten, op terras of balkon, is het een uitstekend alternatief. Heb je al een centrale airco, ook dan kan een aircooler nuttig zijn aangezien je heel gericht kunt verkoelen.

Schonere luchtkwaliteit
De nieuwe ionisator van de CS10PEI helpt deeltjes in de lucht te verminderen en bevordert zo een schonere luchtkwaliteit. Daarnaast heeft hij ook een carbon dust filter, zodat deeltjes en geurtje niet weer worden uitgeblazen in de koele lucht.

Je bedient de CS10PEI via het fraai verlichte LED-bedieningspaneel of de handige afstandsbediening. Hiermee kies je een van de vier snelheidsstanden of de ventilatorstand wanneer je wat minder koude lucht wenst. De krachtige luchtkoeler heeft een vermogen van 85 watt.

De aircooler is voorzien van een extra groot waterreservoir van 10 liter waardoor je hem niet vaak hoeft bij te vullen.Je kunt ook ice packs of ijsblokjes toevoegen voor extra verkoeling. Het waterreservoir is afneembaar voor eenvoudig onderhoud.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Airconditioning?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist