Zo creëer je een luxe hotel slaapkamer

in jouw slaapkamer

Luxe hotels onderscheiden zich voornamelijk door mooie en luxe hotelkamers. Denk hierbij aan luxe ligbaden, jacuzzi’s en een slaapkamer met luxe design. Sommige kamers zijn zo mooi ingericht dat je er het liefst in wilt wonen, maar helaas is dit niet mogelijk. Wat je wel kunt doen is het omtoveren van jouw eigen slaapkamer tot een chique slaapkamer dat als een echte hotelkamer aanvoelt. Laat je inspireren door onze tips!

Kleurgebruik

Een groot verschil in veel standaard slaapkamers of een luxe hotel slaapkamer wordt veelal gemaakt door het kleurgebruik in de kamer. Veel mensen gebruiken in hun eigen slaapkamer neutrale kleuren. Hotels maken het verschil door gebruik te maken van diepe, warme kleuren. Ook gebruiken hotels diverse prints om de kamer extra accenten mee te geven.

Texturen

Een luxe hotel slaapkamer kan compleet gemaakt worden door het gebruik van volle en rijke texturen. Materialen zoals fluweel en satijn geven de kamer een zeer luxe uitstraling. Deze materialen kunnen worden gebruikt in kleine accenten zoals kussens, maar ook in grote meubelstukken zoals fauteuils of een poef.

Slaapcomfort

Naat kleurgebruik en het gebruik van bepaalde texturen draait de slaapkamer natuurlijk voornamelijk om het bed. Er zijn veel verschillende type bedden beschikbaar, denk hierbij aan ledikanten, boxsprings of waterbedden. Ieder type bed kan in een andere inrichting goed tot zijn recht komen. In Nederland is de boxspring een erg gewild type bed. Een boxspring bestaat uit een bedbodem gevuld met vering, op het bedbodem wordt een matras gelegd.

Bekende merken zoals Auping kunnen bedden en matrassen leveren welke volledig gepersonaliseerd zijn. Zo kun je de maat, maar ook de kleur kiezen zodat deze volledig past in jouw hotel inrichting. Wanneer je op zoek bent naar een nieuw bed of matras van bijvoorbeeld Auping kan het verstanding zijn om eerst de Auping outlet te checken. Mogelijk zijn er showroommodellen beschikbaar die bij jouw slaapkamer inrichting passen.

Kortom wil je jouw slaapkamer inrichten met een hotel thema? Maak gebruik van diepe kleuren, luxe en aaibare texturen en pas je bed aan op de deze inrichting en het kleurgebruik.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Dekbedden en kussens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist