De Witte Lietaer

Natuurgevuld Donsdeken

De Witte Lietaer levert haar donsdekens wereldwijd aan vijfsterrenhotels omdat ze zalig slapen. Het dekbed is nu ook in de winkel verkrijgbaar en een weldaad voor iedereen die houdt van een heerlijke nachtrust. Het donsdeken is vederlicht en drapeert zich zacht rond je lichaam. Dankzij de natuurlijke thermo-isolerende werking heb je het altijd lekker warm.

Het dekbed is cassette-geproduceerd met opstaande schotjes waardoor het in kamertjes is verdeeld. Zo blijft het dons mooi op zijn plaats en is de isolatie optimaal. Het donsdeken bestaat uit 90% dons en 10% veertjes. Dit is een hoge verhouding van donsveertjes voor de meest optimale isolatiewaarde. De veertjes geven weerbaarheid aan het dekbed terwijl het dons zorgt voor een ideaal warmtebehoud en volume. 

4-seizoenen dekbed
Het voordeel van een donsdeken is dat het ook goed ventileert voor een natuurlijke warmte-isolatie. Er zijn twee varianten: de gewone versie en het 4-seizoenen dekbed. Dit laatste bestaat uit twee delen, een dikker deel dat je gebruikt in lente en herfst en een dun zomerdekbed. Gecombineerd zijn de twee delen extra warm voor de wintermaanden. Zo heb je elk seizoen een perfect dekbed.

Het dekbed is voorzien van een 100% katoenen tijk. Katoen heeft als natuurlijk eigenschappen dat het vocht opneemt en ventileert. De natuurgevulde donsdekens van De Witte Lietaer worden geleverd in een luxe opbergtas.

Informatie
De Witte Lietaer Natuurgevuld Donsdeken is verkrijgbaar in alle gangbare maten. Er zijn ook bijpassende kussens verkrijgbaar

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Dekbedden en kussens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist