Slimme producten voor in huis

Ontdek de slimste apparaten voor in huis

Wil jij slimme producten voor in huis aanschaffen? Tegenwoordig zijn er een hoop slimme producten verkrijgbaar die ervoor zorgen dat je net een stuk aangenamer woont. Denk aan slimme producten zoals een rookmelder via ROBBshop. Wij hebben voor je op een rijtje gezet welke slimme apparaten er absoluut niet mogen ontbreken in jouw huis. Lees snel verder en ontdek onze speciaal geselecteerde slimme producten.

De slimme thermostaat
Met slimme thermostaten heb je mooie slimme producten in huis. De slimme thermostaat zal de verwarming automatisch op jouw gedrag afstemmen. De thermostaat heeft diverse handigheden die ervoor zorgen dat ze eenvoudig te bedienen zijn en ervoor zorgen dat je energie bespaart. Zo kun je je verwarming eenvoudig op afstand bedienen en hoef je niet meer zelf de klok te programmeren. Stel dat je bijna thuis bent, dan kun je alvast de verwarming aanzetten zodat je binnenkomt in een warm huis.

De slimme rookmelder
Slimme rookmelders zorgen ervoor dat je telefoon gealarmeerd wordt als er rook of koolmonoxide in je woning aanwezig is. Vaak zijn deze slimme rookmelders ook in staat om direct het gas van je gasfornuis af te sluiten. Ideaal, want zo kun je een groot gevaar voor zijn. 

Slimme lampen in huis
Ook slimme lampen in huis mogen niet ontbreken. Hiermee kun je alle lichten in huis via je smartphone bedienen. Zo kun je niet alleen afzonderlijke lampen aan- en uitzetten, maar deze ook dimmen om te zorgen voor een romantische sfeer. Er zijn ook speciale wekkerlampen die langzaam aan zullen gaan in de ochtend, zodat je op een natuurlijke manier wakker zal worden. 

De slimme plantenmeter
Ben je dol op planten, maar vergeet je regelmatig om ze op tijd water te geven? Dan is een slimme plantenmeter een goed idee. Met deze speciale meter weet je precies wanneer jouw planten water of mest nodig hebben. Via je telefoon krijg je alle informatie over de status van jouw planten binnen, waardoor je weet welke actie je moet ondernemen. Er zijn slimme plantenmeters voor zowel binnen als buiten verkrijgbaar.

De slimme keuken
Slimme apparaten zijn onmisbaar in de keuken. Zo worden er steeds weer nieuwe toepassingen bedacht, zoals slimme kookeilanden en koelkasten die beschikken over een internetverbinding. Op die manier kun je nog fijner jouw maaltijd bereiden in de keuken.


Kies jij ook voor een van deze slimme producten voor in huis?

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Veilig wonen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist