Tropische tuinmeubels en lounges van Artie

Schoonheid spreekt voor zich

Waan je op een tropische resort of aan het strand in de bijzondere collectie van Artie. Van gevlochten loungesets tot dinersets en ligbedden. Allemaal even bijzonder in design. Het bedrijf Artie is in 1999 gestart door Arthur Cheng in Honk Kong. Vanuit hier werkt hij met een internationaal team aan de meest bijzondere maar ook praktische en comfortabele producten voor in de tuin.

De filosofie van het design van Artie is dat schoonheid vanzelf spreekt. "Zoals dansen de taal van de danser is. Een danser denkt en spreekt met zijn of haar dans. Voor Artie geldt dat ook. Onze design en producten zijn de taal. Zij vertellen je over onze gedachten, dromen en passie", aldus Cheng. Opvallend is dat veel tuinmeubels van Artie organische vormen hebben.

Gevlochten meubels en internationale designers
Een ander detail is dat de Artie tuinmeubels allemaal gevlochten zijn. Hierbij wordt een techniek afkomstig van de Filipijnen en Indonesië gebruikt. De vlechters van Artie hebben een reputatie van de beste ter wereld. De ontwerpers die bij Artie werken komen uit alle delen van de wereld. Zo worden de mooiste lounges ontworpen door een designer uit Canada, de eetsets door een Deen en een Amerikaan.

Na de eerste designs gaan de tuinmeubels door een zeer strenge kwaliteitscontrole. Veel Artie meubels zijn gemaakt van polyethyleen. Een materiaal met dichte synthetische rieten vezels. Dit zorgt voor een lange levensduur, want de meubels zijn ongevoelig voor UV, chloor en zout water. De volledig gelaste en gepoedercoate aluminium frames in de garanderen duurzaamheid tegen roestvorming of andere beschadigingen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuinmeubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist