Mancave maken

Tips voor de gaafste mancave

Elke man droomt stiekem van een eigen mancave. Een plek waar je met vrienden voetbal kijkt, waar je ’s avonds ongestoord kunt pokeren of waar je gewoon even alleen kunt zijn. De meeste huizen hebben wel de ruimte, alleen wordt deze niet dusdanig gebruikt. Daar gaat vanaf nu dus mooi verandering in komen! Wij geven je namelijk een aantal tips voor de ultieme mancave.

Let op! Wil je een mancave, maar heb je nog niet goed spaargeld? Dan is lenen een goed alternatief. Wel raden wij dan altijd aan om éérst leningen te vergelijken. Zo bespaar je namelijk flink veel geld op de financiering van je mancave. Geld lenen vergelijken doe je eenvoudig en snel online.

Tip 1. Maak de mancave persoonlijk
Het belangrijkste aan de ultieme mancave is dat de kamer of ruimte ook écht voor jou en jou alleen is. Maak hem daarom zo persoonlijk mogelijk. Ben jij gek van sport? Maak er dan een sportkamer van. Ben je meer van motoren? Zorg dan dat alles gericht is op auto’s en motors. Waar je passie ook ligt, laat het terugkomen!

Tip 2. Maak de mancave comfortabel
Als je veel tijd in je mancave wilt besteden, zorg er dan voor dat je er comfortabel zit. Een goede bank, fijne stoelen en een praktische tafel is dus een absolute muts voor elke mancave.

Let op! Goede meubels hoeven natuurlijk helemaal niet duur te zijn. Er zijn genoeg winkels die nieuwe banken, stoelen en tafels verkopen tegen hele redelijke prijzen. Maar er zijn ook genoeg fijne tweedehands spullen te koop. Je moet alleen even zoeken.

Tip 3. Zorg dat je niet je mancave hoeft te verlaten
Niets zo vervelend dan dat je de mancave moet verlaten, omdat er geen drinken meer is of omdat je naar het toilet moet. Kies daarom voor een goede bar met koelkast in je mancave en prop deze vol met eten en drinken. En heb je nog een hoekje of beetje ruimte over? Installeer dan als het kan ook een toilet.

Tip 4. Installeer goede gadgets in je mancave
In een echt gave mancave horen natuurlijk ook gadgets. Een grote tv, een home cinema set, een pouletafel of een spelcomputer. Hoe meer, hoe beter. Vind je dit allemaal wel erg duur? Op internet vind je tegenwoordig heel veel refurbished apparaten en game consoles. Deze zijn meestal nog prima in orde en zijn stukken goedkoper.

Tip 5. Maak je mancave mannelijk
Je mancave staat of valt natuurlijk bij de uitstraling. Maak je mancave daarom altijd mannelijk. Kies donkere, stoere kleuren en ga voor hout, leer en metaal. Maar overdrijf het niet, het moet zoals gezegd wel nog comfortabel blijven! Is je mancave niet heel groot, laat dan minimaal twee muren wit. Op die manier oogt het nog wat ruimtelijker.

Tip 6. Mancave financieren
Een mancave met alles erop en eraan kost wel aardig wat geld. Geld dat niet iedereen altijd heeft of er aan wil uitgeven. Geld lenen voor je mancave kan dan een goede optie zijn. Maar betaal nooit onnodig te veel. Kies daarom altijd voor de best passende lening voor je mancave, tegen de laagste rente en beste voorwaarden. Wil je antwoord op de vraag “hoeveel kan ik lenen”? Op Geld.nl bereken je eenvoudig en snel wat voor jou verantwoord is. 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist